close
Menu

Walk-behind plæneklippere

Med deres avancerede funktioner og enkle betjeningselementer er vores plæneklippere en fornøjelse at eje og bruge.

John Deere's sortiment af walk-behind plæneklippere giver dig de valgmuligheder, der er nødvendige for at opfylde dine personlige krav til din plæneklipper. Med branchens førende teknologi som TurboStar blæserstøttet græsfang og aluminiumsskjold på en lang række modeller – du kan regne med perfekt ydelse hver eneste gang. Vælg mellem et bredt udvalg af størrelser, kraft og ekstra ydelsesfunktioner gennem hele det store sortiment Og derudover – er alle disse maskiner understøttet af vores specialiserede forhandlernetværk, så du altid har fred i sindet.

John Deere RUN 51

Benzinklippere RUN serien

Oplev en verden af effektiv plæneklipning

John Deere walk-behind klipper JX90

Benzinplæneklippere

Oplev den perfekte klipning - En kvalitetsinvestering. John Deere Select serie walk-behind plæneklippere sikrer en perfekt klipning hver gang - og at det går bekvemt, nemt og hurtigt.

John Deere Js63VC

Bioklippere

Med vores dedikerede bioklippere, vil du undre dig over om det er magi eller bare bioklip. Betjening med variabel hastighed og ingen græsaffald, der skal samles op, disse maskiner sparer dig tid.

Elektriske klippere

Elektriske klippere

Kraftige elektriske rotorklippere er ideelle til små og mellemstore græsplæner.

Batteriplæneklippere

Batteriplæneklippere

Hvis du foretrækker det helt enkle, er disse batteridrevne plæneklippere lige noget for dig.

Produktvælger

Hvilken model skal jeg vælge?

Finde det udstyr, der passer bedst til din ejendom.

John Deere Vertikalskærere

Giv din plæne nyt liv

Hjælp din plæne til at vokse sig sund ved at anvende en vertikalskærer til at fjerne uønsket strå og mos. Vælg mellem elektriske eller benzindrevne maskiner i forskellige størrelser.

Plæneklippere undefined Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Højbjerg, Odense, Viborg, Trige undefined Semler Agro A/S