close
Menu

Mejetærskere

W serien

W serien

W serien øger ikke kun din produktivitet og effektivitet, den giver dig også bedre kerne- og stråkvalitet takket være en række smarte finesser såsom stor 660 mm tærskecylinder, sektionsopbygget bro, 10 slagler og hurtigkoblende Booster Bar.

T serien

T serien

T serien har det hele: et letløbende afgrødeflow, som er mere skånsomt mod kerner og strå, det største aktive udskillelsesareal på nogen halmrystermejetærsker på markedet med ny Tangential Plus udskiller og en rummelig kabine, som sætter helt nye standarder for komfort og bekvemmelighed.

S700 serien

S700 serien Den automatiske mejetærsker

AUTOMATISK. Den helt nye S700 er den automatiske mejetærsker. I den samles alle vores erfaringer som en af verdens største producenter af mejetærskere. Vores konstruktører og kunder har samarbejdet om at udvikle den, og resultatet er banebrydende, hvad angår produktivitet, kornkvalitet og mindre spild.

X9: Den næste dimension inden for ydelse og effektivitet

X9: Den næste dimension inden for ydelse og effektivitet

Efter mere end 10 år med fremstillingen er X9 den maskine alle taler om. Ventetiden er overstået. Den har netop fået sin verdenspremiere på Agritechnica 2019. Vær forberedt på en oplevelse, der udfordrer alt det, du nogensinde har tænkt om at høste. Højere ydelse… Større effektivitet… Mere komfort… Øget automatisering… Og meget mere!

Mejetærskere undefined Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Højbjerg, Odense, Viborg, Trige, Sakskøbing undefined Semler Agro A/S